ОСТАННІ НОВИНИ

У районах Львівщини проведуть дебати представників місцевих рад

|

У трьох районах та трьох містах Львівщини навесні наступного року пройдуть дебати депутатів місцевих рад. Ці заходи відбудуться в рамках реалізації проекту «Аналіз та підсумки виконання обраними особами та фракціями політичних партій в місцевих радах Львівської області передвиборчих програм та обіцянок», повідомив під час прес-конференції керівник проекту Любомир Грицак.

За його словами, дебати пройдуть в Золочеві, Дрогобичі та Пустомитах, а також у Буському, Миколаївському та Бродівському районах. Саме ці райони обрано для реалізації проекту, який триває з червня цього року до травня наступного року.

«Проведення дебатів буде апогеєм нашого проекту і відбуватиметься у формі круглих столів за участю представників громадськості та журналістів», – сказав він. За словами Л.Грицака, дебати також будуть присвячені реалізації депутатами від політичних партій та блоків їх передвиборчих обіцянок. «Ми спеціально проводимо дебати наступного року, щоби мати результати діяльності місцевих рад, відтак матимемо можливість оперувати чіткими показниками за весь рік», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *