ОСТАННІ НОВИНИ

Дві третини мешканців області не вірять в обіцянки політиків

|

Понад 67% мешканців області вважають, що політичні партії на місцевому рівні не виконують своїх обіцянок. Такими є результати соцопитування, проведеного в рамках проекту «Аналіз та підсумки виконання обраними особами та фракціями політичних партій в місцевих радах Львівської області передвиборчих програм та обіцянок».

Як зазначив менеджер проекту Михайло Васюта, з опитування видно, що у свідомості громадян за цей час склалися стійкі установки про те, що партії і блоки в місцевих радах не виконують своїх обіцянок. «Більшість респондентів стверджують, що всі депутати займаються своїми справами, забули про виборців, їх цікавлять лише гроші для власного збагачення і загалом вони нічого не роблять для виконання своїх обіцянок», – сказав він.

Водночас в рамках проекту проводився аналіз виконання передвиборчих обіцянок політичними партіями та блоками, які пройшли до місцевих рад. За словами Михайла Васюти, тільки 6% цих обіцянок були конкретними, а решта декларативними. Проаналізувавши діяльність місцевих рад, експерти виявили, що на сьогодні виконано лише 1% з конкретних обіцянок і частково 44% від декларативних.

Опитування та аналіз проводилися у Буському, Миколаївському і Бродівському районах та у містах Дрогобич, Золочів та Пустомити. Було опитано 1200 дорослих жителів цих районів та міст. Похибка репрезентативності – плюс-мінус 2%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *