ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти прогнозують низьку явку виборців на Львівщині

|

Голова комітету Верховної Ради України у закордонних справах та одночасно член фракції СПУ Віталій Шибко прогнозує, що на позачергових виборах до парламенту явка виборців в Україні буде досить низькою і становитиме близько 65 відсотків. В той же час він переконаний, на Львівщині явка виборців буде ще нижчою, оскільки серед населення регіону панує зневіра у політиці. Про це пан Шибко повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

У той же час, за словами Віталі я Шибк а, явка виборців у східних регіонах держави, а зокрема на Донеччині та Луганщині, буде вищою, ніж загальноукраїнська.

Що ж стосується можливих відсотків виборчих голосів, які СПУ може набрати на Львівщині та загалом по Україні, то Віталій Шибко впевнений, соціалісти подолають тривідсотковий бар’єр, а голосуватимуть виборці за соціалістів у всіх регіонах України. «На Львівщині є люди, які підтримують СПУ, але вони не можуть і не хочуть у цьому зізнаватися під час опитувань. Ці люди тихенько проголосують за нас під час виборів», – зазначив пан Шибко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *