ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник погрожує звільнити начальника обласного ДАІ

|

Голова Львівської ОДА під час огляду будівництва дороги в обхід с. Деревач заявив, що він звільнить начальника обласного ДАІ, якщо той не зможе організувати безпечного руху на дорогах Львівщини, зокрема на ділянках, де ведуться ремонтні роботи дороги Київ-Чоп.

Представники виконавця робіт на цій дорозі поскаржилися голові ОДА на те, що ДАІ не допомагає їм в організації роботи. Зокрема, заступник головного інженера-резидента з нагляду за роботами на дорозі Київ-Чоп Михайло Добоні повідомив, що на відрізках, де ведеться ремонт дороги, швидкість руху не повинна перевищувати 30-40 км/год., а водії їдуть зі швидкістю 200 км/год., незважаючи на дорожні знаки.

На цій ділянці вже були випадки зі смертельним кінцем. Михайло Добоні повідомив, що при будівництві об’їзної дороги є проблеми із сухими ґрунтами. Петро Олійник пообіцяв, що він видасть розпорядження, яким зобов’яже голову Миколаївської РДА допомогти у вирішенні цього питання.

Окрім того, виконавці робіт скаржилися на бюрократичні перепони в оформленні документів на проведення робіт збоку влади Миколаївського району.

Дорогу обіцяють завершити у жовтні-листопаді цього року. В цей же термін планують завершити відрізок Стрий-Гамаліївка.

Вартість робіт при будівництві дороги в обхід с. Деревач Миколаївського району Львівщини становить 6, 219 млн євро, її протяжність – 3,02 км. На сьогодні виконано 35% робіт, повідомляєZAXID.NET.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *