ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» погасило 1,2 млн гривень боргів за газ

|

ЛКП «Львівтеплоенерго» погасило 1,2 млн гривень боргів за газ упродовж останніх трьох днів, передає прес-служба ДК «Газ України».

Як зазначено у прес-релізі, упродовж трьох останніх днів загалом надійшло 45 млн гривень в рахунок погашення боргів за 2007 рік. Найбільші грошові оплати за останні три дні провели, зокрема, «Харківські теплові мережі» (12 млн грн), Запорізький концерн «Міські теплові мережі» (8,3 млн грн), «Донецькміськтепломережа» (2,5 млн грн), «Хмельницьктеплокомуненерго» (2,1 млн грн), «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (1 млн грн) та низка інших підприємств ТКЕ.

На 100% забезпечують виконання графіків погашення заборгованості за 2007 р. та повні розрахунки за поточне споживання природного газу наступні підприємства ТКЕ: луганські «Алчевськтеплокомуненерго» і «Теплокомуненерго» (м. Антрацит), донецьке «Маріупольтепломережа», «Кримтеплокомуненерго», «Полтаватеплоенерго», львівське «Залізничтеплоенерго» та багато інших.

На першу декаду вересня ДК «Газ України» виділила обсяги природного газу 235 підприємствам комунальної теплоенергетики (ТКЕ), що забезпечують стовідсоткові розрахунки за його поточне споживання та повністю виконують графіки погашення накопиченої з початку 2007 р. заборгованості. З метою створення належних умов для проведення Дня знань, поліпшення побуту мешканців населених пунктів України, ДК «Газ України» виділила планові обсяги природного газу для 90% працюючих теплопостачальних підприємств з усіх областей України.

Заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики з 20.03.07, тобто з часу завершення опалювального сезону, скоротилася з 1,4 млрд грн до 824 млн грн (станом на 31 серпня). Рівень розрахунків за цей час зріс з 52% до 79%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *