ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію міської ради проведуть у понеділок

|

Сесія Львівської міської ради, під час якої розглядатимуть низку питань, що стосуються підготовки до проведення у Львові матчів Євро-2012, відбудеться в понеділок, 3 вересня, о 14-й годині. Про це під час спільного брифінгу повідомили голови депутатських фракцій міськради, котрі вийшли з наради від міського голови Львова Андрія Садового.

Як заявив керівник фракції “Наша Україна” у Львівській міській раді Василь Трач, проблема у тому, що виконавчі органи міськради просто не підготували сесії. “Питання не “пройшли” комісій. Тому завтра о 10-й ранку зберуться на засідання “земельна” та “архітектурна” комісії, які розглядатимуть питання майбутньої сесії. Бо ми вважаємо, що до питання Євро-2012 не можна так легковажно ставитися”, – наголосив він.

Водночас голова фракції УНП Юрій Кужелюк заявив, що не “пройшли” комісій також питання про випуск другої серії облігацій місцевої позики. “Адже мав би бути звіт по використанні першого траншу – ми його досі не бачили”, – зазначив він.

Голова фракції БЮТ Юрій Гудима своєю чергою заявив, що очолювана ним фракція ініціюватиме, аби раз на місяць керівник департаменту по Євро-2012 звітувався перед депутатським корпусом про стан справ із підготовкою міста до чемпіонату, передає Zaxid . net .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *