ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти борються за чистоту власного подвір’я

|

28 вересня діти з будинку об’єднання співвласників на вул. Мазепи за підтримки Шевченківської районної адміністрації проведуть акцію «Збережемо подвір’я нашого будинку чистим». Про це прес-службу Львівської міської ради повідомила координатор акції Марта Вовчаста.

Діти цього будинку розклеюватимуть листівки у мікрорайоні вулиці Мазепи, з проханням дотримуватись чистоти. Коли хтось не буде дотримуватись порядку, діти будуть звертати увагу як дорослим, так і своїм ровесникам.

Метою цього проекту є чисті квітники та охайна територія, сходова клітка будинку. «Якщо ми хочемо жити в чистій країні, почнемо з найменшого – нашого будинку», таке гасло акції.

Діти закликатимуть дорослих долучитися до акції такими листівками: «Діти нашого будинку закликають Вас до акції з впорядкування нашого будинку і території подвір’я, яка відбудеться (дата, година).

І надалі просимо Вас не смітити на подвір’ї і в будинку, не припарковувати на дитячому майданчику автомобілі і щосуботи разом з дітьми відводити годину часу на впорядкування території двору».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *