ОСТАННІ НОВИНИ

Високий організаційний рівень позачергових виборів обіцяє Львівщині Цимбалюк

|

Вибори на Львівщині відбудуться, як ніколи, на високому організаційному рівні, і міліція проявить себе як орган державної влади, який здатний захистити кожного громадянина і створити для виборців умови для нормального волевиявлення. В цьому запевнив начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк під час сьогоднішньої прес-конференції журналістів.

За словами Цимбалюка, вчора ввечері було підписане розпорядження, відповідно до якого за кожним виборчим округом закріплено досвідчених співробітників міліції, зокрема сім заступників начальника Головного управління. Також за кожною виборчою дільницею закріплені працівники міліції.

«Поки що ми будемо здійснювати охорону громадського порядку під час проведення підготовчого етапу до виборів і передвиборчої кампанії. А вже в сам день голосування, працівники міліції нестимуть службу безпосередньо на виборчих дільницях», – повідомив Михайло Цимбалюк.

Крім цього пан Цимбалюк повідомив, що він звернувся до керівного складу управління та до працівників міліції із заявою про те, що якщо хтось хоче займатися виборами, бути причетним до певних політичних партій, то такі правоохоронці зобов’язані написати рапорт на звільнення з органів внутрішніх справ і лише тоді відстоювати ту чи іншу силу. «На щастя, закон написаний так, що він нам забороняє займатися будь-якою політикою. Для нас найвища політика – це закон і його дотримання. Поки що жоден з працівників міліції не був помічений у якихось протиправних діях», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *