ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці підвели підсумки операції «Фальсифікат»

|

Фальсифіковану алкогольну продукцію на суму понад 700 тисяч гривень було вилучено правоохоронцями Львівщини в рамках операції «Фальсифікат». Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк.

Зокрема було виявлено та вилучено майже 3 тисячі пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв на суму 23 тис. грн. та 24 тисячі літрів спирту на суму 670 тис. грн.

Окрім того, на підприємствах оптової та роздрібної торгівлі знято з реалізації майже 4 тисячі пляшок алкогольних напоїв з ознаками підробки та сумнівної якості на суму понад 30 тис. грн.

З початку року міліціонерами було виявлено 19 підпільних цехів з виробництва «лівого» алкоголю.

Загалом, за словами Михайла Цимбалюка, його управління зафіксувало 194 злочини за фактами незаконного виготовлення, зберігання та реалізації алкогольної продукції та спирту, за якими порушені 142 кримінальні справи.

У Львівській області 5439 суб’єктів господарювання у сфері обігу спирту та алкогольних напоїв, з них 68 здійснюють оптову торгівлю. На території області 11 спиртзаводів, 3 лікеро-горілчаних заводи та один винзавод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *