ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські банкіри поділяться досвідом соціально відповідальної діяльності на користь громади

|

Сьогодні, 29 серпня, о 12 годині у Львівській міській раді відбудеться інтерактивний круглий стіл за участю представників провідних банків, влади, громадських організацій та журналістів регіону. Тема круглого столу – «Соціальна відповідальність бізнесу у банківській сфері: досвід Львова».

Під час заходу, який проводиться за ініціативи Форуму соціально відповідального бізнесу України (м. Київ), запрошені керівники банків поділяться досвідом проведення соціально відповідальної діяльності на користь громади міста Львова, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Участь у круглому столі візьмуть директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олекса Побурко, начальник відділу громадського партнерства Юрій Лукашевський.

На круглому столі також відбудеться презентація книги «Соціальна відповідальність бізнесу в банківській сфері у запитаннях і відповідях». Ця книга є спеціальним виданням, спрямованим на допомогу банкам України у впровадженні елементів соціальної відповідальності бізнесу за прийнятими в Європі та у світі методиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *