ОСТАННІ НОВИНИ

Поновлення на посаді Сала свідчить про повернення кучмівської гвардії - Луценко

|

Лідер блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Юрій Луценко вважає, що поновлення Олега Сала на посаді начальника львівської міліції свідчить про повернення кумівської гвардії до влади.

“Рішення львівського суду про відновлення на посаді у львівській міліції сумнозвісного Олега Сала – це черговий доказ корумпованості суддів, а також того, що кучмівська гвардія повертається до влади”, – сказав Луценко журналістам у Вінниці.

“За урядування Януковича кучмізм повертається, – зауважив він. – Кожен львів’янин пам’ятає ті сумні часи, коли горе-генерал був керівником управління МВС у Львівській області”.

“Таких людей неприпустимо повертати на державну службу. Коли я був міністром, Олег Сало не лише був звільнений зі своєї посади, але й проходив як підозрюваний у розкраданні державних коштів. Також Сало був оголошений у міжнародний розшук”, – нагадав Луценко.

“Після зради Мороза мене вже нічого не дивує, зокрема і те, що при міністрі Цушку одіозного генерала не тільки зняли з міжнародного розшуку, а й поновили на посаді”, – наголосив лідер НУНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *