ОСТАННІ НОВИНИ

Грошове забезпечення солдат і курсантів збільшать втричі

|

Грошове забезпечення військовослужбовців строкової служби і курсантів вищих військових навчальних закладів з наступного року передбачено збільшити втричі. Як заявив сьогодні під час брифінгу у Львові Міністр оборони України Анатолій Гриценко, у державі зараз є фінансові ресурси для того, щоб для найвразливішої категорії – солдатів строкової служби та курсантів – невідкладно, вже сьогодні ввести у дію відповідну постанову.

Крім того, як повідомив Анатолій Гриценко, з 1 січня 2008 року Кабінет Міністрів України планує запровадити єдині стандарти грошового забезпечення для всіх силових структур. Це питання обговорювалося на нещодавньому засіданні Уряду і було схвалено, але поки що не підписано Прем’єр-міністром України Віктором Януковичем. Як додав Анатолій Гриценко, проект постанови передбачає встановлення єдиної сітки посадових окладів для усіх силових структур.

«Це дасть можливість ліквідувати дисбаланс у грошовому забезпеченні в різних силових відомствах. При цьому грошове забезпечення не буде зменшено, а для військовослужбовців Збройних Сил воно буде збільшено приблизно на 7-8%», – повідомив Міністр оборони.

Анатолій Гриценко також додав, що згідно з проектом постанови передбачено здійснити перерахунок пенсій для всіх військовослужбовців запасу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *