ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор пропонує вивішувати «дацзибао» про дивні суддівські рішення

|

«Ми повинні фіксувати всі «дивні» суддівські рішення та оприлюднювати інформацію про суддів, що їх приймають», – заявив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові народний депутат України 5-го скликання від НУ, голова Львівської крайової організації НРУ Ярослав Кендзьор.

Кендзьор вважає, що у цій заяві немає елементів погрози. За словами депутата, він є прихильником того, щоб інформація з переліком прийнятих окремими суддями сумнівних рішень вивішувалася на майданах українських міст.

Обурення Ярослава Кендзьора викликали недавні рішення про реабілітацію екс-керівника львівської міліції Олега Сала.

У лютому 2005 року Генпрокуратура порушила щодо нього дві кримінальні справи: за ч.2, ст.157 УК (“порушення виборчого права”) і за ч.3, ст.364 УК (“зловживання владою або службовим положенням”). 19 лютого цього року Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити кримінальні справи проти Олега Сала «у зв`язку з відсутністю в його діях складу злочину». 23 серпня суддя Галицького районного суду міста Львова І.Серьодкіна прийняла рішення про поновленні колишнього начальника УВС України у Львівській області на посаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *