ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде Форум Родини

|

Форум Родини пройде у Львові 29 серпня. Захід розпочнеться о 10 годині в приміщенні Українського Католицького Університету за адресою: м.Львів, вул.Свенціцького, 17.

Організаторами Форуму Родини виступила комісія родини Львівської Архиєпархії УГКЦ, Рада Руху християнських сімей та Всеукраїнський благодійний фонд «Сім’я». Попередній Форум родини відбувся у червні 2004 року за ініціативи Глави УГКЦ Любомира Гузара.

На цьогорічному Форумі Родини буде обговорено проблеми, які порушують мир у бутті українських сімей. З доповідями виступить Архієпископ Львівський Ігор Возьняк та начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрій Корнат.

Про працю УГКЦ у підготовці наречених Львівської Архиєпархії до святого таїнства Подружжя розповість голова Комісії Родини Львівської Архиєпархії о.Тарас Фітьо. Про поширення досвіду Львівщини на державному рівні у допомозі подружнім парам вирішувати проблеми, з якими вони стикаються у щоденному житті, розкаже президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім`я» Адріан Буковинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *