ОСТАННІ НОВИНИ

Газон на стадіоні «Україна» тепер відповідатиме євростандартам

|

Близько чотирьох з половиною мільйонів гривень коштувало футбольному клубу «Карпати» впорядкування газону на стадіоні «Україна». Про це сьогодні під час брифінгу повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов.

За ці кошти було проведено резервне водопостачання, створено зрошувальну систему газону та повністю замінено старе покриття футбольного поля і вистелено новий єврогазон. В той же час старий газон, за словами пана Єфремова, вже продано. «80 відсотків старого покриття ми продали і тепер його можна побачити на багатьох львівських заправках і на присадибних ділянках львівських олігархів», – зазначив він.

В понеділок на стадіоні мають розпочатися роботи із прокладання кабелів для підігріву газону. Фахівці і виконавці всіх робіт – переважно клубні працівники «Карпат».

«Роботи робилися у дуже важких умовах і в дуже короткі терміни, але ми маємо непоганий газон. Газон приживається 3-4 місяці, і вже навесні газон буде просто чудовий», – повідомив Олександр Єфремов.

В той же час він зазначив, що самому стадіону «Україна» до євростандартів ще далеко. За словами пана Єфремова, для того, щоб стадіон «Україна» відповідав усім європейським стандартам, тут необхідно збільшити кількість виходів, зробити покриття, яке б покривало весь стадіон, створити потужну інфраструктуру стадіону тощо, а це потребує чималих капіталовкладень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *