ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця у День незалежності відновить маршрут Львів-Перемишль

|

Новий електропоїзд зі сполученням Львів – Перемишль відправить 24 серпня у День незалежності у перший рейс Львівська залізниця. Новий електропоїзд матиме 6 вагонів, кожен з яких розрахований на 70 пасажирів. Квиток зі Львова до Перемишля коштуватиме 48 гривень. Про це повідомив прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Електропоїзд рухатиметься за графіком поїзда № 75/76, тобто відправлятиметься зі Львова о 13 годині 56 хвилин і прибуватиме до Перемишля о 17 годині 15 хвилин (за українським часом). У зворотньому напрямку він відходитиме із Перемишля о 18 годині 15 хвилин і прибуватиме до Львова о 22 годині 24 хвилини.

Свого часу Львівська залізниця змушена була відмінити міжнародний потяг № 75/76 Львів – Перемишль, оскільки через нього зазнавала серйозних збитків. Потягом часто послуговувалися задля того, аби перевезти через кордон контрабанду. Після постійного «перетрушування» цього поїзда Львівська залізниця змушена була щоразу витрачати сотні тисяч гривень на поточні ремонти понищених вагонів.

Львівська залізниця вирішила піти назустріч своїм пасажирам і відновити сполучення між Львовом та Перемишлем. Залізничники сподіваються, що новий електропоїзд не наживе «контрабандної» слави свого попередника і попереджають, що будь-яке втручання у технологічні порожнини вагона, до яких, задля безпеки, доступ пасажирам закритий – пов’язане із високою напругою (до 4000 V) та може вартувати життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *