ОСТАННІ НОВИНИ

11 робочих груп утворено для підготовки чемпіонату з футболу «Євро 2012»

|

Для підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012» утворено одинадцять робочих груп за різними напрямками. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До виконання робіт буде залучено працівників виконавчих органів міської ради, львівських комунальних підприємств, установ та фахівців. Утворено такі робочі групи:

1. з питань будівництва стадіону;

2. з питань культури, спорту та туризму;

3. з питань реконструкції аеропорту;

4. з питань транспорту та інфраструктури;

5. з питань будівництва готелів;

6. з питань будівництва євроколії;

7. з питань фінансів;

8. з питань інвестицій;

9. з питань медичного забезпечення;

10. з питань безпеки;

11. з питань культури і спадщини.

Керівником робочої групи з питань будівництва стадіону призначено директора департаменту «Євро 2012» Олега Засадного. Робоча група повинна підготувати та провести конкурс для визначення компанії, яка інвестуватиме у розбудову стадіону; підготувати концепцію будівництва нового стадіону, а також передбачити можливу суму інвестицій.

Інша робоча група, під керівництвом начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій департаменту економічної політики Тараса Бургана, буде займатися питанням реконструкції аеропорту.

Робоча група з питань культури, спорту та туризму, під керівництвом заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва, має підготувати план туристичних заходів, туристичні маршрути; розробити програму «Львів – відкритий для світу»; скласти список необхідної рекламної продукції з національною символікою та символікою зарубіжних країн; проаналізувати можливість створення сучасних спортивно-тренувальних баз професійних футбольних клубів.

Керівником робочої групи з питань будівництва готелів буде позаштатний радник міського голови буде Іван Лунь. Ця група повинна розробити концепцію розвитку готельного бізнесу у Львові; провести оцінку ділянок, визначених під будівництво готелів; визначити відповідальний підрозділ за підготовку документації для землевідводів; провести інвентаризацію існуючих готелів та ділянок під готелі; опрацювати вихідні дані щодо будівництва готелю біля стадіону «Україна».

Робоча група з питань безпеки, під керівництвом першого заступника міського голови Олега Синютки, повинна напрацювати концепцію створення сучасних систем надання допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій; розробити концепцію заборони незаконного обігу квитків і несанкціонованої торгівлі ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *