ОСТАННІ НОВИНИ

Одну із львівських «підземок» розмалюють графіті

|

Л ьвівськ ий підземний перех і д на вул иці Б. Хмельницького-Долинського розмалюють кольоровими малюнками, так званими графіті . Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив н ачальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Михайло Тицький . Кольорові малюнки, зображені у цьому підземному переході, символізуватимуть архітектуру Львова.

Як зазначив виконавець ремонтних робіт у переході директор ПП «Юст» Юрій Степаненко, виконувати графіті будуть місцеві «юні художники», яким Шевченківська районна адміністрація спонсорує лише фарби, а саму роботу хлопці виконують безкоштовно.

Водночас «юні художники» розповіли, що вартість одного балончика з фарбою становить 20 гривень, а на виконання одного малюнку, розміром 2х3 метри, їм знадобиться п’ять-шість таких балончиків. Хлопці також зазначили, що вони планують намалювати на стінах переходу зображення Домініканського собору, Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, а також площу Міцкевича. Наразі у підземці намальований монастир Святого Онуфрія, який розташований поблизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *