ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на Львівщині викрили 19 підпільних гуралень

|

19 підпільних цехів, де незаконно виготовляли алкогольну продукцію, виявили з початку року працівники податкової міліції Львівщини, передає відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Також податківці викрили 50 злочинів, що підпадають під статтю 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Зокрема, працівники податкової міліції ДПІ у Городоцькому районі в результаті проведення операції “Акциз”, в одному з сіл Городоцького району на території колишньої тваринницької ферми виявили та вилучили п’ять пластмасових бочок ємністю по 200л кожна прозорої рідини із запахом спирту в загальній кількості 1000л орієнтовною вартістю 25тис.грн.

У зв’язку із запобіганням можливому ухиленню від сплати податків фактичним власником товару, а також враховуючи, що ця продукція заборонена в обігу без відповідних документів, її вилучено та доставлено для зберігання в ДПА у Львівській області для подальшої перевірки та з’ясування джерел походження продукції.

Загалом за 7 місяців 2007 року працівниками підрозділів УПМ ДПА у Львівській області в рамках проведення операцій “Контрабанді-стоп”, “Акциз”, “Спирт” вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 7,4 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *