ОСТАННІ НОВИНИ

На святкуванні Дня незалежності львів’ян просять не зловживати алкоголем

|

Під час святкових дійств з нагоди 16-ї річниці Дня незалежності львів’ян закликають не зловживати алкоголем та не користуватися власними транспортом. З таких проханням до мешканців Львова під час прес-конференції «Країна мрій у Львові» звернулася начальник управління культури і туризму Львівської міської ради Олена Голишева.

Посадовець висловила велике прохання утриматися від надмірного споживання спиртного. Особливо таке застереження стосується святкування етнофестивалю «Країна мрій», де очікується понад 20 тисяч відвідувачів. «Щоб бавитись великою спільнотою потрібно уважно зважати на свою поведінку, бо до «Країни мрій» завітає багато сімей з малими дітьми. Для того, аби не заважати відвідувачам, ми маємо стежити перш за все за собою та поведінкою своїх друзів», – наголосила Олена Голишева.

Крім того, посадовець закликала львів’ян користуватися громадським транспортом, уникаючи приватних транспортних засобів: під час масових заходів це може створювати корки. З нагоди фестивалю планують заборонити рух приватних автомобілів по вулиці Личаківській.

Етнофестиваль «Країна мрій у Львові» триватиме до 21.30 години вечора, тому територію музею народної архітектури та побуту потрібно покинути до 22.00 години.

Всі заходи, пов’язані зі святкування Дня незалежності, відбуватимуться максимально до 23.00. Це робиться для того, аби не спричиняти незручностей жителям довкола місць проведення дійств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *