ОСТАННІ НОВИНИ

Представники виборчих штабів не хочуть говорити про суми витрат на виборчу кампанію

|

Представники обласних виборчих штабів не надто хочуть розповсюджуватися про суми витрат на проведення передвиборчої кампанії. Зокрема, сьогодні під час засідання прес-клубу «Львівський вибір – 2006» ніхто з представників провідних політичних сил не зміг назвати суму витрат, що їх заплановано витрати на виборчу кампанію у Львівській області.

Представник БНУНС Володимир В ’ язівський сказав, що їх штаб укомплектовано штатними працівниками партії і витрати на їх місячну зарплатню становлять приблизно 120 тисяч гривень. Він також висловив сподівання, що на час виборів платню буде підвищено. Але про загальні суми витрат він так і не сказав.

Також не поділився сумою керівник виборчого штабу Партії регіонів Петро Писарчук. Він лише пообіцяв, що витрати будуть покриватися з офіційного виборчого фонду партії.

Відповідальний за агітацію в штабі БЮТ Остап Козак зазначив, що більшість коштів проходить через Київ, але і їх не вистачає, відтак штаб вишукує власні резерви.

Натомість ВО «Свобода» працює за ідею і шукає прихильників, готових працювати на таких самих засадах. Принаймні так стверджує керівник обласного виборчого штабу партії Ірина Сех. А суми за оренду залів чи на рекламу поки що не затверджені у повному обсязі.

Зі свого боку секретар обкому СПУ Володимир Синьоокий заявив, що поки жодного фінансування з Києва їм не переслали, хоча львівські комуністи весь час про себе нагадують у центр.

Натомість обком СПУ також працює на постійній основі. Принаймні, як стверджує лідер львівських соціалістів Сергій Гончарук, всі керівники районних організацій працюють на ставці.

З цього приводу не зміг стриматися Володимир В’язівський і пустив шпильку в бік СПУ, що мовляв після того, як вони зійшлися з регіоналами, то у них зникли проблеми з фінансуванням, на що пан Гончарук зауважив, що проблеми з фінансами у соціалістів зникли після того, як вони розійшлися з «Нашою Україною».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *