ОСТАННІ НОВИНИ

25-28 серпня пройдуть Польсько-українські дні добросусідства «Корчмин 2007»

|

25-28 серпня під патронатом та за підтримки Президентів України і Польщі проводитимуться четверті Транскордонні польсько-українські дні добросусідства «Корчми-2007», передає прес-служба Львівської обласної адміністрації.

Організаторами заходу є Фундація духовної культури пограниччя, МГО „Академія української молоді” за співпраці з Львівською та Волинською облдержадміністраціями, Люблінським воєводством, Сокальською райдержадміністрацією, Сокальською районною радою.

В рамках акції 25 серпня відбудеться унікальний концерт – поєднання “Європейський Міст” – Кордон 803 за участю відомих українських та польських музичних гуртів. Сцена під час концерту буде поставлена на самому кордоні в місці майбутнього перетину Долгобичів/Угринів (біля Сокаля, Львівська область).

27 серпня в с. Ліски/Білосток на території Польщі біля с. Корчмин (Люблінське воєводство) відбудеться вшанування пам’яті загиблих воїнів УПА та панахида на могилі о. Мирослава Ріпецького, нескореного душпастиря переселенців акції „Вісла”, капелана УГА. Урочистості завершаться 28 серпня у відпустовому місці в Корчмині/Стаївці релігійно-мистецькою програмою з нагоди празника Успіння Пресвятої Богородиці. Під час Днів добросусідства проводитимуться також ярмарок народної творчості пограниччя, концерт фольклорних ансамблів, низка культурно-мистецьких та молодіжних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *