ОСТАННІ НОВИНИ

У День незалежності на Львівщині запалає 16 символічних вогнів

|

16 символічних вогнів будуть запалені 24 серпня у День незалежності України на географічних вершинах та історичних місцях Львівської області у рамках проведення акції «16 палаючих вершин». Як повідомила сьогодні під час прес-конференції голова ЛОО «Батьківщина молода» Наталія Лаврецька, захід спрямований не на політрекламу, а на об ’ є днання молод і у р і чницю незалежност і Укра ї ни.

За словами Наталії Лаврецької, цьогоріч захід підтримають молодіжні організації у всіх областях України, таким чином відбудеться символічне об’єднання не тільки молоді Львівщини, але й всієї України.

Стартує захід у Підкамені, де запалає перший вогонь. Крім цього символічні вогні запалять на горі Маківці, горі Ключ, в селі Нагуєвичі, селі Зашків, селі Кореличі, селі Крехів, селі Унів, селі Орів, селі Стільсько, селі Сприня,, селі Глиняни, селі Прилбичі, селі Підлисся, селі Білогорща та у Львові. Після закінчення акції символічні лампадки будуть привезені у виборчий штаб ГО «Батьківщина молода».

Крім активістів «Батьківщини молодої» співорганізаторами акції є Українська Народна Молодь, ЛКО «Молодий Народний РУХ», також очікується, що захід підтримає студентське братство Львівщини та молодіжна ХДС. «Ми стараємось, щоб захід не був заполітизований, оскільки участь у ньому візьме молодь різних політичних переконань», – зазначила Наталія Лаврецька. Загалом організатори розраховують, що запалюватиме символічні вогні на Львівщині близько тисячі учасників.

Проходитиме акція за підтримки Управління у справах сім ’ ї та молоді Львівської обласної адміністрації.

Загальний бюджет заходу – близько 18 тисяч гривень. ЛОДА виділить кошти на харчування учасників акції, а за кошт «Батьківщини молодої» буде закуплено необхідне спорядження і профінансовані транспортні витрати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *