ОСТАННІ НОВИНИ

На День незалежності у Львові буде «Безпечна дорога дітям!»

|

На День незалежності, 24 серпня, біля сцени на площі Ринок з 15.00 години по 17.00 годину пройде акція «Безпечну дорогу дітям!». Організовує дійство управління культури і туризму Львівської міської ради спільно з авто-фан-клуб «ЗАЗ КОЗАК» та управлінням Державтоінспекції головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, для проведення акції на майданчику організатори нанесуть дорожню розмітку, встановлять дорожні знаки та світлофор. Учасники акції виконуватимуть ролі пішоходів та водіїв автомобілів. Акцію проводитимуть з метою попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та вивчення Правил дорожнього руху.

Як повідомив начальник управління культури та туризму Львівської міської ради Андрій Сидор, у програмі дитячого свята також запланована виставка-презентація «Горбатих Запорожців», виступ команди КВН юних інспекторів руху «Автомікс» середньої школи № 42, вікторина з вивчення Правил вуличного руху та інші цікаві конкурси. Переможців конкурсів та вікторин нагороджуватимуть призами, а найкращі знавці вуличного руху матимуть прогулянку у «Запорожці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *