ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА запевняють про наявність альтернативних джерел енергопостачання у медичних закладах Львова

|

Головне управління охорони здоров’я ЛОДА заявляє, що медичні заклади Львова, які надають ургентну допомогу, забезпечені альтернативними джерелами енергопостачання. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

Зокрема, як йдеться у офіційному повідомленні управління, у комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова є дві дизельні електростанції, які у випадку знеструмлення працюють в автономному режимі і забезпечують безперебійну роботу операційного блоку, реанімаційного, інфарктного, та приймального відділення.

А у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні проводиться заміна старих електромереж, встановлення нових трансформаторів, прокладання нового кабеля. На ці роботи в бюджеті розвитку області та субвенції державного бюджету передбачено понад 1 млн. грн. Станом на сьогоднішній день вже модернізовано одну трансформаторну підстанцію, замінено близько 600 метрів кабельних мереж. До кінця року планують модернізувати ще дві трансформаторні підстанції.

У своїй заяві головне управління охорони здоровя ЛОДА інформує, що для виготовлення проектно-кошторисної документації на модернізацію мереж електропостачання лікувально-профілактичним закладам Львова виділено 75 тис.гривень.

«У 2007 році завершать роботи по заміні дизель-генераторів у 8-ій Міській клінічній лікарні, Міському пологовому будинку по вул.Мечнікова , а також буде придбано дизель-генератор для станції Швидкої медичної допомоги», – йдеться у повідомленні. Загалом, як повідомляє Головне управління охорони здоровя ЛОДА, станом на перше червня цього року на балансі медичних закладів області знаходиться 54 дизель-генератори ( всі в робочому стані) та понад двісті акумуляторних батарей.

Нагадаємо, минулого тижня було оприлюднено офіційне повідомлення ВАТ „Львівобленерго” щодо відсутності альтернативних джерел енергопостачання у медичних закладах області. У повідомленні, зокрема, наголошувалось на тому, що медичні установи не забезпечують належний стан своїх внутрішніх електромереж і обладнання, а також акцентувалось на тому, що найгірша ситуація в Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова та Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *