ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський запевняє, що НУ-НС забезпечить чесні вибори

|

Одне із ключових завдань, яке ставить перед собою Блок „Наша Україна – Народна Самооборона” – це організація і забезпечення чесних виборів депутатів до Верховної Ради, заявив прес-службі блоку депутат V скликання Володимир В’язівський.

„Вибори народних депутатів, які спотворюють волю народу не потрібні об’єднаним демократичним силам. Тому, ми докладемо максимум зусиль, аби позачергові парламентські вибори 30 вересня пройшли чесно і прозоро. Є ряд механізмів напрацьованих нашою командою у сфері паралельного підрахунку голосів, які ми пропонуємо застосовувати і на цих виборах. Крім того, інститут незалежних міжнародних спостерігачів дасть свою оцінку виборам 30 вересня”, – він.

За його словами, це дозволить уникнути безпідставних звинувачень тією чи іншою політичною партією у фальшуванні чи спотворенні результатів виборів.

„Будь-яка партія, яка позиціонує себе, як проукраїнська повинна подбати про міжнародний імідж України і вжити усіх заходів щодо дотримання виборчого законодавства”, – додав В’язівський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *