ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня потерпілі від фосфорної аварії пройдуть повторне обстеження

|

З наступного тижня усі люди, котрі були госпіталізовані внаслідок аварії під Ожидовом, пройдуть повторне контрольне медичне обстеження. Про це під час сьогоднішньої наради в Буську повідомив заступник начальника головного управління охорони здоров’я ЛОДА Петро Федунь.

За його словами, на Львівщині й далі у мобільному режимі працюють спеціалізовані бригади медичних спеціалістів обласних установ, які виїжджають в райони на замовлення місцевих медиків. Крім того, у Буському районі є пересувний флюорограф, на якому станом на вчорашній день обстежили 969 осіб.

Як зазначив Петро Федунь, не зважаючи на техногенну катастрофу, у липні кількість госпіталізованих з цієї території, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, не зросла. Цього року за липень тут усього було госпіталізовано 483 особи, тоді як минулого року – 476.

Заступник начальника головного управління охорони здоров’я ЛОДА також наголосив, що для потерпілих внаслідок аварії під Ожидовом діє телефон довіри, який організувала українська спілка психотерапевтів. Щодня за цим телефоном звертається близько 50 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *