ОСТАННІ НОВИНИ

Ткаленко не дочекався Герман у суді

|

Засідання Печерського райсуду Києва за позовом члена Партії регіонів Ганни Герман до газети «Вечірні вісті» на захист честі й ділової репутації перенесено на 6 вересня на 10 годину. Про це заявив головний редактор газети «Вечірні вісті» Ігор Ткаленко, передає «Українська правда».

За його словами, попереднє судове засідання, що було призначено на четвер 12 годину, перенесено через неявку позивача чи його представників.

Ткаленко зазначив, що відсутність Герман у суді чи її представників завдала йому матеріальних збитків: «Я вдягнув піджак, помив голову, покликав колег – доведеться виставлятися. А позивач не з’явився».

«Хотів сходити в перукарню – раптом прийдуть фотографи, оператори. Я серйозно ставлюся до цього суду… Тому мене здивувало, що позивач не з’явився», – додав відповідач.

Нагадаємо, сьогодні Герман заявила, що дізналася про згодуПечерського райсуду на попереднє досудове засідання за її позовом із преси. «Мої претензії до газети БЮТ і автора публікації стосуються неправдивої інформації про те, що я, нібито, отримала квартиру як депутат Верховної Ради», – зазначила Герман, зазначивши, що саме через це і звернулася до суду.

За словами Герман, «кілька тижнів тому отримала відмову – суд не взяв справу до розгляду з якихось процедурних міркувань», повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *