ОСТАННІ НОВИНИ

Герман спростовує повідомлення про суд з Ткаленком

|

Народний депутат від Партії регіонів 5-го скликання Ганна Герман спростовує інформаціюпро те, що Печерський суд, розглянувши її позов проти «Вечерних вестей», погодився провести сьогодні попереднє судове засідання. Про це proUAповідомили у прес-службі Партії регіонів.

Герман зазначила, що сама «з преси довідалася про судове засідання”, нібито призначене на сьогодні.

Вона також зауважила при цьому: «Мої претензії до газети БЮТ і автора публікації стосуються неправдивої інформації про те, що я, нібито, отримала квартиру як депутат Верховної Ради. Щойно отримавши мандат члена парламенту, я відразу відмовилася від усіх депутатських пільг, в тім числі й від квартири або компенсації за неї. Про що, до речі, повідомляли тоді деякі мас-медія».

« Однак автор статті у „Вечірніх Вістях” стверджує протилежне. Саме через це я звернулася до суду. Але кілька тижнів тому отримала відмову – суд не взяв справу до розгляду з якихось процедурних міркувань», – сказала Герман.

«Сьогодні я зі здивуванням з УНІАНдовідалася, що я маю бути на судовому засіданні. Та ще й до того, УНІАНтеж розповсюдив неправдиву інформацію і не розповів про суть моїх претензій до газети», – додала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *