ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийські УНПісти вступили у БЮТ

|

Конференція Стрийської міської організації Української Народної Партії прийняла рішення про вихід членів організації з партії та їх вступ до ВО «Батьківщина». Відповідне рішення було прийняте одноголосно. Озвучив його сьогодні під час прес-конференції тепер уже екс-голова МО УНП Ігор Яхвак. Рішення про вихід з УНП прийнято на знак незгоди з позицією керівництва партії про входження до мегаблоку «Наша Україна-Народна Самооборона».

За словами Ігоря Яхвака, стрийські УНПісти вважають, що об’єднання повинно було відбутися з БЮТ. Саме ця політична сила, на їх думку, була і є єдиною, яка не піддається політичному шантажу, підкупу і сумнівним компромісам, і яка може «зламати хребет старим кучмістським та новим помаранчевим корупціонерам».

«Ми завжди тяготіли до союзу з «Батьківщиною», – заявив Ігор Яхвак. За його словами, колишні члени та керівники стрийської УНП вступають до ВО «Батьківщина» на загальних засадах, не претендуючи на керівні посади.

Це підтвердив і в. о. Стрийської міської організації ВО «Батьківщина» Сергій Ковальчук. Він не заперечив, що в майбутньому колишні УНПісти зможуть посісти керівні посади в «Батьківщині», але основним критерієм при цьому стане їх робота під час позачергових парламентських виборів 2007 року.

Стрийська міська організація УНП зареєстрована місцевим відділом юстиції у 1999 році і налічувала 256 членів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *