ОСТАННІ НОВИНИ

Вода у крани львів’ян можливо повернеться ввечері

|

Жителям центру Львова та Шевченківського району воду почнуть постачати сьогодні увечері , але з пониженим тиском і це за умови, що ремонті роботи на вулиці Дудаєва вдасться закінчити до шостої вечора. Про це під час брифінгу повідомив директор ЛМКП «Львівводоканал» Мирослав Заплатинський.

Водночас він зауважив, що за умови закінчення ремонту у згадані терміни, жителі Личаківського, Залізничного та Франківського районів отримають воду у звичному режимі.

«Якщо ремонт водопроводу вдасться завершити до 18 години, то в такі райони як Франківський, Залізничний та Личаківський воду подадуть у звичному режимі. А Шевченківський район та центральна частина міста, на жаль, навіть при найоптимальнішому варіанті розвитку подій, отримають воду лише ввечері та з недостатнім тиском» – сказав він.

На місці події з учорашнього вечора працює аварійна бригада міського комунального підприємства «Львівводоканал». За ніч вдалося виконати лише земляні роботи. Ремонтники планують вирізати ділянку пошкодженої труби і вставити нову.

Марія Желіско – директор житлового господарства та інфраструктури повідомила, що в одогінну трубу діаметром 400 мм на вулиці Дудаєва, прорвало в наслідок 100 літнього зношення водомагістралі. «Водопровід розташовано по вузькій вуличці на глибині 2,5 метри, окрім того там розміщені комунікації газопостачання, зв’язку та електричних проводів. Складність полягає ще й у тому, що місце прориву це – найнижча точка в системі централізованого водопостачання Львова, й сюди стікається вода із усього міста» – зазначила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *