ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримає кредити до Євро-2012 під держгарантії?

|

Кабінет Міністрів має намір надати місцевим радам гарантії під кредити на реконструкцію аеропортів міст, у яких пройдуть матчі Чемпіонату Європи з футболу, що відбудеться у 2012 році. Про це заявив на прес-конференції у Харкові міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський, передає proUAз посиланням на «Українські Новини».

«Ми обговорили це питання на урядовому рівні, і у зв’язку з тим, що Україна в 2012 році прийматиме дуже велику кількість футбольних уболівальників, котрі прилітають в Україну, ми вирішили реалізувати проект державної гарантії під кредити, які візьмуть місцеві ради для будівництва злітних смуг», – сказав Рудьковський.

Він також уточнив, що в цю програму може потрапити київський аеропорт «Жуляни», а також аеропорти Харкова, Львова, Одеси та Дніпропетровська.

18 квітня Україна та Польща виграли організований УЄФА тендер на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, матчі проходитимуть у Києві, Львові, Донецьку й Дніпропетровську та у польських Варшаві, Вроцлаві, Гданську й Познані.

Запасні міста з боку України – Одеса та Харків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *