ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч на інвестиційний ярмарок місто хоче виставити три земельні ділянки

|

Цьогоріч на VII Міжнародний ярмарок інвестицій та нерухомості “Україна – ЄС” мерія планує виставити три земельні ділянки. Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук, мова йде про оренду ділянки на вулиці Федорова та продаж ще ділянок на вулицях Патона-Ряшівській та Кульпарківській.

Земельні ділянки на вулицях Патона-Ряшівській та Кульпарківській призначені для будівництва торгових, розважальних центрів. Наразі мерія визначається з остаточним рішенням щодо виставлення цих територій на ярмарок.

А от щодо ділянки на вулиці Федорова, то тут питань не виникає. Наразі продається лише право оренди, адже в зоні ЮНЕСКО мерія не може продавати саму земельну ділянку. Стартова ціна території становить близько 11 мільйонів гривень. Це досить висока ціна для України. Відповідно вартість одного метра квадратного сягає майже 5 тисяч гривень. Площа даної території 1 700 метрів квадратних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *