ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник не повернувся з Хорватії через аварію в Ожидові, бо не хотів піаритися?

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник не перервав свою відпустку у Хорватії через «фосфорну аварію», бо його заступники добре виконували свою роботу і він не хотів, щоби на них лягла тінь недовіри. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

Пан голова зауважив, що мав телефонний зв’язок з відповідними службами, які запевнили його, що аварія вже ліквідована і загрози для людей немає. Відтак він вирішив не їхати, щоби ніхто не подумав, що він хоче на цьому піаритися. «Мені було важко, але якби я приїхав, то це був би певний популізм, бо на той час я вже нічого не зміг зробити» – сказав він і додав, що якби реальна потреба була, то він обов’ язково повернувся би на Львівщину.

Водночас голова обласної ради визнав, що якби він повернувся, то його рейтинг як політика та чиновника був би вищий, але тут же дав зрозуміти, що він не захотів таким чином влаштовувати собі піар.

Згідно з опитуванням «Соціоінформу», діяльність М.Сеника позитивно оцінюють 28,3% опитаних, негативно – 31,9%, а вагалися з відповіддю – 39,8% опитаних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *