ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину надійшло понад 16 мільйонів гривень держсубвенцій

|

Понад 16 мільйонів 377 тис яч гр ивень , що складає 29,8 % від річних призначень , надійшло на рахунки Державного казначейства у Львівській області з Державного бюджету України станом на 9 серпня. Натомість з цих коштів освоєно лише 5 мільйонів 176 тисяч гривень, що становить 39,8 % від профінансованого. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Місцевим бюджетам профінансовано дещо більше 13 мільйонів , що становить 79,4 % від одержаного обсягу надходжень. Виділені кошти повністю освоїли на об’єктах відповідних територій Дрогобицької та Жовківської райдержадміністрацій.

На 99,7 % від профінансованого освоєні кошти на об’єктах Турківської райдержадміністрації, на 93,3 % – Стрийської міської ради, на 90,8 % – Золочівської райдержадміністрації, на 80,1 % – Кам’янка–Бузької райдержадміністрації, на 73,3 % – Жидачівської райдержадміністрації, на

73,1 % – Городоцької райдержадміністрації.

Не використовують профінансовані кошти Яворівська, Старосамбірська, Стрийська, Перемишлянська, Миколаївська, Буська, Бродівська райдержадміністрації, Самбірська, Моршинська міські ради.

Із 95 об’єктів тендери не проведено та знаходяться на стадії завершення по 42 об’єктах, а саме по містах Львову, Моршину, Самбору, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Перемишлянському, Пустомитівському, Радехівському районах по 1 об’єкту, м. Стрию, Бродівському, Самбірському, Сколівському районах по 2 об’єктах, м. Дрогобичу, Буському, Золочівському районах по 3 об’єктах, Старосамбірському по 4 об’єктах, Яворівському районах по 5 об’єктах, Сокальському району по 6 об’єктах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *