ОСТАННІ НОВИНИ

Етнофестиваль «Підкамінь 2007» готується приймати гостей

|

Етнофестиваль «Підкамінь-2007», що проходитиме 24-26 серпня у селищі Підкамінь на Бродівщині, готується до прийому гостей, передає прес-служба фестивалю.

Ще до початку фестивалю понад 40 садиб зголосилось розташувати у себе відвідувачів. Орієнтована ціна – 25 -30 грн. за добу в помешканнях з вигодами та 15 -20 грн. за добу у хатах із комфортом на дворі.

Гостей, які бажають забронювати собі помешкання заздалегідь організатори фестивалю просять звертатися за телефонами 8 (026) 63-12-43 та 8 (098) 257-74-27 до пані Лесі Шемелюк.

У програмі фестивалю передбачені перформенси, лицарські бої, дегустація місцевих страв, велосипедні мандрівки давніми замками та мальовничими ландшафтами, підйоми на повітряній кулі, курси скелелазання, майстер-класи, виставки традиційних ремесл, розваги для дітей на майданчику «Baby open garden».

Крім того, у рамках етнофестивалю відбудеться концерт від творчих народних колективів, таких як «Кому Вниз», «ТІК», «Гуцул Каліпсо», «Пропала Грамота», «ДримбаДаДзиґа», «Гудаки», «Lomaga’s Band», «Замкова Тінь», «Оркестр VITO».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *