ОСТАННІ НОВИНИ

Рудьковський нагородив 10 працівників Львівської залізниці за ліквідацію фосфорної аварії

|

Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський сьогодні, 10 серпня, нагородив працівників Львівської залізниці, які брали участь у ліквідації наслідків транспортної події з вантажним поїздом на перегоні Ожидів-Красне Львівської залізниці.

Як інформує прес-служба Мінтрансзв`язку, 10 працівників Львівської залізниці, які зробили вагомий внесок у ліквідацію наслідків аварії, Микола Рудьковський нагородив нагрудним знаком “Почесний працівник транспорту України” та оголосив свою особисту Подяку. «Я, бачачи особисто, наскільки було важко працювати залізничникам та працівникам МНС, висловлюю вам та вашим колективам свою особисту подяку, адже ви були тими першими людьми, хто, не розуміючи до кінця впливу фосфору на організм, кинулися ліквідувати пожежу та робили все можливе, аби взяти контроль над ситуацією», – сказав Микола Рудьковський.

Міністр зауважив, що останнім часом аварії намагаються перевести у політичну площину. «Із суто технічних речей роблять політичні. Статистика говорить, що у 2000 році зійшло з рейок більше 900 вагонів, а за І півріччя 2007 року зійшло всього 148. Це показник того, що залізничники з кожним роком покращують свою роботу та працюють над тим, щоб підвищити безпеку», – підсумував Рудьковський.

На місці сходження з рейок вантажного поїзда у Львівській області в гасінні пожежі брали участь 228 залізничників пожежної служби Укрзалізниці та 15 пожежних потягів, які здійснили 32 виїзди на місце пожежі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *