ОСТАННІ НОВИНИ

„ТКС-Менеджмент” продала 22% своїх акцій

|

Девелоперська компанія Західної України „ТКС-Менеджмент” з головним офісом у Трускавці під час приватного розміщення 22% акцій отримала 39,6 млн доларів. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив директор департаменту інвестиційно-банківських послуг Concorde Capital Олександр Омельчук.

За його словами, структура трансакції передбачала створення холдингової компанії Waymore Holdings (Кіпр), яка виступила емітентом депозитарних розписок. Загальна кількість депозитарних розписок становила 1,98 млн шт. номінальною вартістю 20 дол. США кожна. У результаті розміщення акцій компанія досягнула 180 мільйонів доларів.

Акції придбали 30 інвестиційних фондів переважно із Західної Європи.

Як повідомив генеральний директор холдингу “ТКС” Іван Торский, 20-25 млн дол. із отриманої суми будуть вложені у нові будівельні проекти, 4 мільйони доларів – у розвиток будівельного відділу компанії, ще одна частина коштів буде скерована на завершення існуючого портфеля.

Основними сферами діяльності холдингу “ТКС”, заснованого у 1998 році, з 2004 року є будівництво та девелопмент комерційної і житлової нерухомості. Об‘єкти холдингу “ТКС” з різним ступенем готовності присутні в таких містах Західної України: Львів, Трускавець, Дрогобич, Борислав та Нововолинськ. Проектний портфель компанії нараховує 14 проектів, загальною площею 156 500 кв м, що розміщені на 94,3 га. У будівництві компанія переважно спеціалізується у виконанні каркасно-монолітних робіт. Інформує РБК-Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *