ОСТАННІ НОВИНИ

У ЗахОК відбулося командно-штабне тренування "Співдружність – 2007"

|

У Західному оперативному командуванні відбулося командно-штабне тренування “Співдружність – 2007”. Як інформує сайт МОУ, у ньому взяли участь 12 офіцерів Збройних Сил Республіки Польща на чолі з підполковником Зеноном Брушком.

На українській навчально-тренувальній базі під керівництвом полковника Олександра Макарчука польські військовослужбовці відпрацьовували практичні дії в зоні збройного конфлікту – несення служби на блок-посту, перевірку автотранспорту і пішоходів на предмет переміщення зброї та наркотичних речовин, ведення патрулювання тощо.

Усі ці навички стануть у пригоді польським офіцерам під час служби у складі спільного миротворчого батальйону «УкрПолбат» багатонаціональної тактичної групи «East» сил КФОР в Косовому.

Командно-штабне тренування «Співдружність – 2007» є, фактично, завершальним етапом злагодження польської складової спільного миротворчого батальйону «УкрПолбат» багатонаціональної тактичної групи «East» сил КФОР перед ротацією до цієї балканської країни, яка почнеться у другій декаді серпня і завершиться у середині вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *