ОСТАННІ НОВИНИ

«Допоможемо людям сьогодні» – закликає благодійний фонд «Південний»

|

Благодійний фонд «Південний» запрошує до співпраці політиків, партії, бізнесменів та меценатів у реалізації ініціативи «Допоможемо людям сьогодні».

«Разом з позачерговими виборами до ВР наближається зима. Хто б не прийшов до влади, прогнозувати ціни на енергоносії неможливо. Проте, зрозуміло, що дешевшими вони не будуть. То ж давайте припинимо витрачати шалені гроші на пустопорожню рекламу, а скеруємо їх на придбання лічильників тепла для львів’ ян», – наголошується у зверненні фонду.

За інформацією благодійного фонду «Південний», у Львові необхідно встановити близько 460 лічильників загальною вартістю декілька мільйонів гривень.

Першочергове забезпечення лічильниками надаватиметься гуртожиткам та будинкам, де проживають малозабезпечені сім’ ї, лікарням та школам.

Для отримання будинкового лічильника потрібно подати заяву від представників будинку, обраних загальними зборами мешканців. Усю необхідну інформацію можна отримати у понеділок та середу, з 15 до 18 години за телефоном 8-032-2952721.

Благодійний фонд «Південний» просить меценатів переказувати кошти на ініціативу «Допоможемо людям сьогодні» на рахунок:

р.р. 26000000002630 у ВАТ «Електронбанк», МФО 325213, ЕДРПОУ 26126477.

Дані про всіх благодійників та звіт про використані кошти буде оприлюднено у засобах масової інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *