ОСТАННІ НОВИНИ

До участі у XIV Форумі видавців уже зголосилося 414 видавництв

|

До участі у XIV Форумі видавців уже зголосилося 414 видавництв, гуртових та роздрібних книготорговельних компаній , книгарень, бібліотек, приватних підприємців. Як інформує прес-служба Форуму, не зважаючи на те, що до Форуму лишилося трішки більше місяця, заявки на участь продовжують надходити.

Виставкові стенди в Палаці Мистецтв були зайняті ще в квітні. Видавництва, які не встигли вчасно подати заявки, представлять свої книжки на ятках, розташованих в подвір’ї Палацу Потоцьких та на центральній алеї на проспекті Свободи біля Оперного театру .

У Програмі Форуму поки що 128 підтверджених акцій: презентацій, автограф-сесій, читань, конференцій та круглих столів. Їх кількість збільшиться до початку Форуму. Для зустрічі з читачами на Форум прибуде 105 українських та 35 іноземних авторів.


Під час Форуму відбудуться к онкурс «Книга Форуму 2007» . К омпетентне журі традиційно обере 20 «Найкращих книг Форуму 2007» та володаря г ран-прі. Також відбудеться д ругий міжнародний літературний фестиваль, заходи якого проходитимуть в т еатрі «Воскресіння», т еатрі Леся Курбаса, галереї «Музей ідей» та в «Дзизі» та «Ляльці» .У рамках Форуму пройде ш остий фестиваль дитячого читання «Книгоманія», участь в якому візьмуть 84 «Найкращі читачі України», які здобули перемогу в трьох етапах Всеукраїнського конкурсу . Почесний гість – Петер Вайдхаас, директор найвідомішого в світі Франкфуртського міжнародного книжкового ярмарку, засновник міжнародного ярмаркового руху.

14-ий Національний форум видавців проходитиме у Львові з 13 до 16 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *