ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині почали частіше звертатися до податківців

|

З початку року до податкових органів області надійшло 489 письмових звернень. За аналогічний період минулого року кількість звернень становила 457.

Як інформує сайт ДПА у Львівській області, у Державній податковій адміністрації Львівської області переконані, що збільшення кількості звернень свідчить про зростання довіри громадян до органів ДПС та небайдужість платників податків до їх сплати. Більшість звернень стосуються тих, хто ухиляється від сплати податків.

Цьогоріч посадові особи Державної податкової служби області здійснили 299 прийомів, з них керівництво ДПА області – 32, а голова ДПА Львівщини – 7. Крім того, заступники голови ДПА провели 16 виїзних прийомів у містах та районах області. Такі виїзні прийоми проводять уже два роки поспіль.

Як засвідчили результати соціологічних досліджень, проведення особистих прийомів керівництва ДПС є доцільним: із 870 респондентів 217 зверталися до керівників податкових органів різного рівня, 183 з них відповіли, що після такого звернення їхні питання були вирішені повністю, 32 зі всіх опитаних сказали, що змушені були задовольнитися лише частковим вирішенням своїх проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *