ОСТАННІ НОВИНИ

Найдешевша політична реклама у Львові на «12 каналі»

|

Політична передвиборча кампанія набирає обертів. Рекламні ролики політичних сил, які обходяться їм у кругленьку суму, вже транслюються по телебаченню. Що ж до ціни політичної реклами на телебаченні, то залежить вона не лише від дня та часу виходу в ефір, а й від рейтингу та покриття телеканалу.

На сьогодні всі учасники львівського телеринку уже визначились з цінами на політичну рекламу. Найпривабливішу пропозицію для агітаційної реклами учасників передвиборчої кампанії до позачергових виборів у народні депутати України запропонував «12 канал» Львівської обласної державної телекомпанії. Як повідомили на каналі, там вартість хвилини політичної реклами обійдеться лише в 85 гривень 20 копійок з урахуванням ПДВ.

Як повідомлялося раніше, на телеканалі «НТА» вартість однієї секунди політичної реклами становить 8-10 гривень. Натомість на ТРК «Люкс» ціна тієї ж секунди передвиборчої реклами обійдеться політичній силі в 4 гривні 91 копійку, а за прайм-тайм рекламодавець має викласти 5 гривень 89 копійок. Ціни без урахування ПДВ.

Нагадаємо, що тариф на розміщення агітаційної реклами на загальноукраїнських каналах значно відрізняється від місцевих. Як інформує «Українська правда», у «Студії 1+1» ціни на розміщення передвиборної агітації коливаються від 36 гривень 78 копійок майже до 1 тисячі 275 гривень за секунду. За інформацією «Уніану», за секунду політичного рекламного ролика на телеканалі «ICTV» доведеться викласти від 13-ти до 610 гривень. На «5-му каналі» політреклама дещо дешевша і становить 32-107 гривень. Водночас секунда такої реклами на «Новому каналі» коштує від 3 гривень 20 копійок до 720 гривень.

З другого серпня офіційно стартувала передвиборча кампанія учасників передвиборчої кампанії до позачергових виборів у народні депутати України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *