ОСТАННІ НОВИНИ

16-17 червня відбудеться молодіжний фестиваль "Зашків-2007"

|

16-17 червня у с. Зашків Жовкківського району Львівської області вдруге пройде молодіжний фестиваль “Зашків-2007”. Такий захід приурочено до 116-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця. Протягом двох днів молодіжні організації та вищі навчальні заклади матимуть можливість ознайомити учасників фестивалю зі своєю діяльністю. Гостем фестивалю стане Тарас Чубай та гурт “Плач Єремії”. Про це сьогодні, 7 червня, повідомив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат.

“Фестиваль, який став традиційним, має на меті виховання української молоді в дусі національних традицій та патріотизму, формування свідомої громадянської позиції, створення умов для самореалізації молоді, заохочує до налагодження дружніх відносин між молодіжними лідерами обласного та всеукраїнського рівня, сприяє розвитку молодіжного руху”, – зазначив Андрій Корнат.

За його словами, на фестивалі кожна громадська організація зможе представити свою діяльність, добре відпочити, трохи позмагатися, скуштувати військово-польової кухні, послухати доброї пісні, розпалити повстанську ватру, побачити піротехнічне шоу на воді, яке спрезентують львівські байкери. Інформує Захід. net .

Фестиваль проходитиме у формі наметового містечка на березі мальовничого озера. Як зазначив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА, участь у фестивалі можуть взяти усі охочі, для цього треба приїхати в с. Зашків зі своїм спорядженням (намети, карімати спальні мішки посуд). “Місця усім вистачить”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *