ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА уклала угоду з Мінпаливенерго

|

Міністерство палива та енергетики України, Львівська облдержадміністрація та Львівська обласна рада підписали угоду про співробітництво 30 травня, передає прес-служба Міністерства палива та енергетики України.

Підписи під документом поставили міністр палива та енергетики України Юрій Бойко, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник та голова обласної ради Мирослав Сеник.

Угода, зокрема, передбачає розробку та реалізацію програми розвитку енергетичних та газорозподільних мереж області на період до 2011 року. Також з метою покращення координації робіт та забезпечення стабільної роботи підприємств ПЕК прийнято рішення про створення Асоціації підприємств ПЕК у Львівській області.

Згідно з документом, міністерство сприяє вирішенню питання щодо укладання прямих договорів на транспортування газу газорозподільними мережами споживачами природного газу Львівської області (крім населення).

Зі свого боку, Львівська ОДА та Львівська обласна рада зобов’язуються, згідно з графіком погашення заборгованості минулих років за використаний природний газ та електроенергію, виконати повну оплату вартості спожитих енергоносіїв. Влада Львівської області сприятиме наданню підприємствам Мінпаливенерго земельних ділянок для будівництва та реконструкції об`єктів паливно-енергетичного комплексу, зокрема отримання спеціальних дозволів на користування надрами.

Контроль за виконанням зобов’язань, визначених угодою, здійснюють перший заступник міністра ПЕК Вадим Чупрун та заступник голови Львівської ОДА Тарас Федак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *