ОСТАННІ НОВИНИ

Ліві не голосуватимуть за гроші на вибори?

|

Фракція Соціалістичної партії не має наміру голосувати за зміни до державного бюджету на 2007 рік, що передбачають виділення коштів на проведення позачергових виборів Ради. Про це журналістам сказав член фракції СПУ Євген Філіндаш, передає proUAз посиланням на «Українські новини».

«СПУ схиляється, щоб не голосувати за зміни до бюджету», – сказав Філіндаш.

За його словами, СПУ не підтримуватиме виділення коштів на проведення позачергових виборів парламенту у зв’язку з тим, що немає законодавчих підстав для їхнього проведення.

На думку членів СПУ, правові підстави для проведення позачергових виборів Ради можуть виникнути тільки після складання 151 депутатом опозиції їхніх повноважень.

«За моєю інформацією, комуністи також схиляються до такої позиції», – сказав він.

Як повідомлялося, 27 травня Президент Віктор Ющенко домовився з прем’єр-міністром Віктором Януковичем і головою Ради Олександром Морозом про те, що парламент розгляне пакет законопроектів щодо позачергових виборів і економічний пакет.

Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді виділити з державного бюджету на 2007 рік 365 млн. гривень на проведення позачергових виборів парламенту. Відповідний законопроект було схвалено на засіданні Кабміну в середу, 30 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *