ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську сім’ю хочуть позбавити житла

|

Львівські судді порушують права людини. Саме так стверджують учасники акції протесту, які розташувалися під стінами Апеляційного суду Львівської області.

Валентин Волкотрубов та його співмешканка Оксана Жукова, які розпочали сьогодні під стінами апеляційного суду безстрокову акцію протесту, стверджують, що судді Личаківського та Залізничного районних судів Львова Г. Шеремета, Р. Тенета та В. Грищук порушують закон, фальсифікуючи документи справи цієї сім’ї щодо прав на житло. Якщо несправедливість продовжиться, люди обіцяють дійти до крайніх заходів – самоспалення.

Судова тяганина розпочалася 2003 року. Річ у тому, що Валентин Волкотрубов жив окремо від своєї матері, мешкаючи у квартирі дідуся і бабці, які й подарували йому цю квартиру. Відповідно, після їх смерті житло мало б перейти у власність Валентина Волкотрубова. Однак ще одним претендентом на квартиру стала матір Великотруба, яка подала до суду. За словами Валентина Волкотрубова, вся справа у вітчимі, який має «хороші зв’язки у прокуратурі». Після цього Волкотрубова звинуватили у фальсифікації підпису на договорі дарування квартири. У результаті судді призначили позачергову експертизу порівняти підпис на договорі дарування з одним зразком підпису, який подав позивач. Таким чином поставилося питання про припинення права власності на квартиру Валентином Волкотрубовим. «Судова влада Львова на чолі з п. Государським В.Ф. злочинно позбавляє мене, Волкотрубова В.В., і мою сім’ю житла взагалі: квартири, подарованої бабусею і дідусем, в якій ми проживаємо, і рідного дому, в якому я приписаний і який є у праві власності», – зазначено в заяві учасників акції протесту. Йдеться про подаровану квартиру на вулиці Пасічній 74/49 та квартиру, де приписаний Волкотрубов (вулиця Бр. Климових, 8/2).

Таким чином, Валентин Волкотрубов заявляє про злочини судової влади (звільнення з роботи, фальсифікування кримінальної справи), вимагає розглянути ці справи об’єктивно, справедливо й неупереджено. У разі позбавлення судовою владою Львова квартири або ж рідного дому, обіцяє вдатися до самоспалення. «Якщо зі мною щось станеться, винними прошу вважати Личаківський та Залізничний районні суди Львова», – додав Валентин Волкотрубов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *