ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрийському парку виявили 16 порушень природоохоронного законодавства

|

У Стрийському парку виявили 16 порушень природоохоронного законодавства щодо несанкціонованих заїздів на територію парку. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, управління екології та благоустрою спільно з інспекторами Державної екологічної інспекції та співробітниками ДАІ провели рейдову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та заповідного режиму на території Стрийського парку.

Під час перевірки було складено 16 протоколів про порушення природоохоронного законодавства. За порушення передбачено накладення штрафів на водіїв, які заїздили на територію парку, у розмірі до 136 гривень. Крім того, на кожного порушника буде нарахована шкода, заподіяна парку у розмірі 30 гривень

Нещодавно на всіх заїздах до парку з ініціативи управління було встановлено забороняючі знаки дорожнього руху.

За результатами попереднього рейду ДАІ склало сім протоколів на водіїв, які ігноруючи такі знаки, допустили порушення законодавства – заїзд на територію об’єкта природоохоронного фонду. Крім штрафу за порушення правил дорожнього руху, на водіїв буде накладено збитки, завдані довкіллю внаслідок несанкціонованого заїзду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *