ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбулося засідання Наглядової Ради Проекту розвитку Львівщини

|

Сьогодні відбулося засідання Наглядової Ради Проекту розвитку Львівщини відбулося. Як повідомляє сайт ЛОДА, участь у засіданні взяли начальник головного управління економіки Михайло Лесів, начальник управління економічної стратегії та регіонального розвитку Світлана Пухир, заступника начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Тарас Жолубак.

Під час засідання керівник Проекту розвитку Львівщини Зоряна Самотій окреслила підсумки роботи проекту DFID “Економічний та соціальний розвиток Львівської області”. Вона наголосила, що основним здобутком співпраці облдержадміністрації і Проекту розвитку Львівщини стало запровадження на практиці проектно-управлінського підходу до реалізації Стратегії розвитку Львівщини. Зоряна Самотій повідомила, що проводиться робота щодо опрацювання стратегій розвитку чотирьох районів області, а саме: Мостиського, Сокальськоого, Стрийськоого та Радехівського.

Проект розвитку Львівщини надає всебічну допомогу агенціям регіонального розвитку, зокрема фінансово підтримано 5 агенцій регіонального розвитку, зокрема у Сокальському, Радехівському, Самбірському, Бродівському та Жовківському районах області. Організовано чотири тренінги, випущено два номери інформаційного бюлетеня для них. Разом з спеціалістами облдержадміністрації проведено моніторинг діяльності агенцій.

Серед іншого, проектом розроблено програму навчання для державних службовців, яка дозволяє покращити навики службовців у сфері стратегічного управління.

27 червня 2002 року підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством у Справах Міжнародного Розвитку уряду Великобританії (DFID) та Львівською обласною державною адміністрацією щодо надання технічної допомоги в рамках Проекту “Економічний і соціальний розвиток Львівської області”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *