ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ситуація повністю контрольована – Олійник

|

На Львівщині ситуація повністю контрольована, заявив сайту RAZOM голова Львівської ЛОДА Петро Олійник. «Обласне управління внутрішніх справ поводить себе в межах закону, адекватно. Прокуратура спокійно працює, Служба безпеки та внутрішні війська – теж. Усі державні інституції області демонструють готовність до діалогу», – сказав Петро Олійник.

“Однак 52 дні, протягом яких “антикризовики” робили вигляд, що ведуть переговори з Президентом, лише поглибили кризу на загальнодержавному рівні, – зазначив губернатор. – За цей час себе повністю дискредитувала Верховна Рада, потім – судова гілка влади на чолі з Конституційним Судом, а вчора була дискредитована й Генпрокуратура”.

“Я вперше у житті бачив, аби міністр внутрішніх справ з мобільним біля вуха, розмахуючи руками й віддаючи команди “Беркуту”, бігав під стінами Генеральної прокуратури, – сказав Олійник. – Тож керівництво МВС себе також повністю дискредитувало. Адже те, що Цушко на заклик уже нелегітимного прокурора побіг до прокуратури з “Беркутом” – це свідчення елементарного порушення чинного законодавства, яке веде за собою кримінальну відповідальність”.

Петро Олійник також зазначив, що “політична криза погрожує перерости в загальнодержавну”. “На жаль, Янукович з “антикризовиками” втратили шанс увійти в історію як помірковані політики, які думають про Україну. Сьогодні вони “вляпалися” в історію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *